Zoek
Sluit dit zoekvak.

14 km is best een eind

Beste fietsdames van WV Bedum,

Als je als 12 jarige probeert om je best te doen en een snelle richttijd wilt rijden is 14 km best wel ver.
De eerste rit bij Boerdam was maar 6 km en dat lukte nog vrij aardig. Mijn gemiddelde was toen bijna 29 km/u.
Nu was de afstand meer dan 2 keer zo ver en ik moest het toch wel een beetje rustig aan doen. Op het laatst moet je ook nog over een viaduct en dat voelde ik wel in mijn benen. Het was gelukkig mooi weer en ik vond het leuk om te doen.

Voor jullie is 14 km fietsen natuurlijk geen probleem. Bovendien hoef je niet persé hard te fietsen. Als je maar raadt hoeveel sneller of langzamer je hebt gefietst dan ik. Hoe hard ik heb gereden ga ik natuurlijk niet precies zeggen, maar om jullie een beetje te helpen verklap ik wel dat het wel wat langzamer ging dan op het rondje bij Boerdam.

Ik wens jullie in elk geval veel plezier met het fietsen en ik ben erg benieuwd wie mijn tijd het beste weet te raden.

Groetjes

Elise