Zoek
Sluit dit zoekvak.

afsluiting 1e helft 2014 en passen kleding

Op 3 juli 2014 hebben we het eerste deel van het seizoen onder het genot van een hapje een drankje afgesloten.  We hebben de start van WV Bedum geëvalueerd. Veel  zaken zijn goed gegaan, maar er is ook nog veel te verbeteren. Met name de startende wielrenners of de wielrenners die het wat rustiger aan willen doen zijn niet goed aan hun trekken gekomen. Dat gaan we na de zomervakantie anders doen. Nadere informatie daarover volgt per mail aan alle leden  en op de website.

De gesprekken met de sponsoren zijn ver gevorderd. Het ontwerp van de kleding met de logo’s van onze sponsoren is zo goed als afgerond. Zodra de contracten zijn getekend kunnen we de kleding bestellen.  De aanwezige leden hebben hun maat inmiddels vastgesteld (zie foto’s)

Met het bestuur van de  Stichting ijsbaan Bedum hebben we afgesproken dat we de kantine van de ijsbaan als startlocatie kunnen gebruiken. Na de zomervakantie gaan we dat op zondag doen.  Aan het eind van het seizoen zullen we peilen of dat is bevallen.

Met het bestuur van de Loopgroep Bedum hebben we afgesproken dat leden van elkaars trainingsfaciliteiten gebruik kunnen maken. De leden van beide verenigingen zijn daarover per mail geïnformeerd.

Tijdens de zomerperiode zijn er geen georganiseerde trainingen en toertochten in clubverband. Natuurlijk gaat het fietsen wel gewoon door. Kom dus gewoon op de normale tijden naar het gemeentehuis en fiets samen met je clubgenoten om je conditie op peil te houden.
Op 19 augustus beginnen we weer met de georganiseerde tochten en trainingen.

Allemaal een plezierige vakantie gewenst.