Search
Close this search box.

Afsluiting seizoen 2015

Op 4 oktober hebben we ons wielerseizoen 2015 al weer afgesloten. Een superseizoen met diverse leuke wielerhappenings. De ladiestour met Leontien van Moorssel was natuurlijk geweldig, maar ook het trainingsweekend in Sauerland en diverse tochten door Groningen en ver daarbuiten maakten het allemaal een mooi fietsseizoen om op terug te kijken.
Het ledental is fors gegroeid en met 65 leden op de ledenlijst zijn we een bloeiende vereniging.

Het was dus hoog tijd dus voor een aantal mooie foto’s in clubtenue met panden en auto’s van onze sponsors op de achtergrond.

Na de fotoshoot en een fietstochtje nog een gezellige afsluiting bij Golden Raand waar het ijs heerlijk smaakte en waar Nick Bronsema en Arjan Bos lieten zien hoe je binnen 60 seconden een band verwisselt.

Bij mooi weer blijven we natuurlijk gewoon fietsen op zondag. Let op de whatsapp berichten of maak zelf afspraken met je clubgenoten.

Onze webmaster zal de website opfleuren met foto’s en filmpjes van de afsluiting. Nu alvast een sneak preview van een aantal “sponsorfoto’s”. Heb je zelf foto’s of ¬†filmpjes gemaakt stuur ze dan naar webmaster@wvbedum.nl