Zoek
Sluit dit zoekvak.

afsluiting zomerseizoen 2014

Op 5 oktober was de afsluiting van ons eerste wielerseizoen. Met 27 fietsers (m/v) werd eerst een rondje N-O Groningen gemaakt. (klik op de tekst voor een filmpje van de afsluitingstocht). De weersomstandigheden waren op een enkel regendruppeltje na nog best redelijk, maar de gereserveerde kantine lonkte ook.  We konden gebruik maken van de voormalige kantine van de korfbalvereniging. Er was voldoende eten en drinken ingeslagen om er na het fietsen een gezellige middag van te maken. De sterke verhalen werden natuurlijk uitgewisseld en er werd teruggeblikt op het eerste seizoen en natuurlijk ook al gesproken over de plannen voor het komende seizoen.

Het afgelopen seizoen is stevig geschaafd aan de conditie. Bij velen viel dat goed in de smaak en voor sommigen lag de lat aan de hoge kant. De wensen en mogelijkheden worden volgend jaar beter op elkaar afgestemd. Een aantal leden hebben zich al aangemeld om een toerafdeling van de vereniging te coördineren. De afspraken met sponsoren zijn afgerond en de bestelling van de kleding gaat de deur uit. Volgend jaar kunnen we dus in onze eigen clubkleuren de weg op.

Ook staan er weer een aantal tochten op het programma volgend jaar. Deelname aan een of meer klassiekers in Limburg of België en ook een eigen trainingsweekend staan op het wensenlijstje.

Tenslotte werden de trainers  Nick Bronsema, Bert Huizinga en Frans Favre in het zonnetje gezet en kregen zij van de voorzitter een enveloppe met inhoud voor de deskundige en plezierige manier waarop zij de trainingen hebben verzorgd.

De officiële clubritten liggen nu een paar maanden stil. Het blijft natuurlijk altijd mogelijk om met elkaar afspraken te maken over deelname aan bijv. veldritten. Het forum is daarvoor een uitstekend communicatiemiddel. IJs en weder dienende beginnen we in januari weer met de zondagmorgenritten. T.z.t. volgt daarover nadere informatie.