Search
Close this search box.

Afsluiting zomerseizoen 2015 voor alle leden (m/v)

Zondagmiddag 4 oktober sluiten wij ons zomerfietsseizoen al weer af. We vertrekken om 13.00 bij het gemeentehuis. We doen dan natuurlijk iets anders dan op een normale fietszondag. Vrijwel alle leden hebben inmiddels de clubkleding aangeschaft. Een goede reden om de vereniging in vol ornaat vast te leggen. We doen dat op een paar plaatsen namelijk voor de deur bij onze sponsors. Daarna gaan we naar zorgboerderij Golden Raand aan de Wolddijk, waar we onder het genot van een hapje en een drankje de hoogste en minder hoge punten nog een keer de revue  laten passeren. Ergens tijdens de middag is er nog een leuke competitie in het programma opgenomen. Waar, wat en hoe blijft nog even geheim!

Mocht het onverhoopt sneeuwen, vriezen, hagelen of pijpenstelen regenen op 4 oktober dan laten we de fiets gewoon thuis en worden jullie later op de middag bij Golden Raand verwacht. Hou de groepsapp en de nieuwsberichten op de website in de gaten, daar worden op 4 oktober smorgens eventuele aanpassingen van het programma vermeld.

De avondtrainingen zijn na 4 oktober voorbij, maar in het weekend kan er natuurlijk gewoon worden doorgefietst. Zo staat voor 11 oktober de Eric Dekker Classic op het programma.