Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brrrr, koud hé

De buitenthermometer staat behoorlijk beneden het vriespunt. Hoewel de zon schijnt zoek ik vooral naar excuses om de geplande fietstocht uit te kunnen stellen naar een warmer moment. Een artikeltje schrijven voor onze website wint het van de behoefte om te werken aan de stand op de ranglijst van onze afstandscompetitie. Met “vanavond maar even op de Tacx” sus ik mijn geweten.
Voor sommige diehards lijkt het echter niet veel uit te maken welke datum er op de kalender staat en welke temperatuur de thermometer aangeeft. De echte kilometervreters hebben hun visitekaartje al weer afgegeven en zijn dit jaar de duizendkilometergrens inmiddels weer gepasseerd. De stand op de ranglijst van de afstandscompetitie begint al weer enige gelijkenis te vertonen met vorig jaar. Alleen jullie voorzitter is (nog) niet te vinden bij de eerste 10 op die ranglijst die we nu de Chris Slager Makelaardij afstandscompetitie noemen. Onze hoofdsponsor sponsort nu nl. ook deze competitie en stelt de prijsjes voor de winnaars ter beschikking. Je kunt dit jaar bij die competitie trouwens niet alleen meedingen naar de titel afstandskampioen, maar ook winnen van jezelf. Hoe dat werkt kun je lezen op de webpagina “afstandscompetitie” . Daar vind je ook de links naar de stand op ranglijst.

Als het nog een paar dagen blijft vriezen wacht ik tot ik onderuitgezakt op de bank kan kijken naar het NK marathonschaatsen op natuurijs (als dat door mag gaan van Rutte c.s.). Daarna gaat ongetwijfeld de temperatuur weer naar een fietsvriendelijker niveau en ga ik in de achtervolging om weer voor een podiumplaats in aanmerking te komen. Ik zoek daarvoor nog wel wat steun van fietsers die mij coronaproof uit de wind willen houden.