Search
Close this search box.

DRIE FIETSVRAGEN AAN ARJAN BOS

Tijd voor een rubriek! En daarin stellen we 3 vragen aan één van onze leden! Vandaag kom je meer te weten over één van onze mannelijke leden, namelijk Arjan Bos.

Welke fietstocht vergeet je echt nooit meer?

Tijdens een rit op vakantie in Matlock, Engeland, stuitte ik bij toeval op een triatlon die daar werd gehouden. Ik vroeg of ik wel mocht rijden over het parcours en men zei toen dat ik wel mee mocht doen! Dat heb ik gedaan, alleen het fietsgedeelte. Starten bij het zwembad en vervolgens voluit door de stad fietsen. De wegen waren afgezet, dat was geweldig. Het was een tijdrit met enkele pittige klimmetjes (en razende afdalingen!). Matlock ligt in het Peak District, een heuvelachtig gebied met af en toe erg steile wegen. Achteraf heb ik geconstateerd dat ik een tijd rond de 30e plek zou hebben gereden van de circa 150 deelnemers! Maar ja, ik hoefde natuurlijk ook niet te zwemmen en te lopen

Wat is je ultieme fietsdroom?

Ik heb nog nooit in het hooggebergte gefietst. Dat lijkt me nog wel eens heel leuk om te doen.

Wat is je favoriete fietsapp?

Er zijn niet veel fietsapps die ik gebruik, maar een die ik wel graag gebruik is Strava. Leuk om je eigen ritten terug te kunnen kijken en leuk om te zien wat anderen zoal doen. Dat leidt ook wel eens tot inspiratie om zelf ergens te gaan fietsen of een bepaalde training te doen.