Zoek
Sluit dit zoekvak.

DRIE FIETSVRAGEN AAN TESSA DE VRIES

Tijd voor een rubriek! En daarin stellen we 3 vragen aan één van onze leden! Vandaag kom je meer te weten over één van onze nieuwe dames leden, namelijk Tessa de Vries (21).

Welke fietstocht vergeet je echt nooit meer?

Op 1 juni 2023 heb ik samen met 35 andere leden van mijn studentenvereniging de Alpe d’Huez. Beklommen tijdens Alpe ‘d HuZes (voor het KWF). Een geweldige beklimming van 14 km. met 21 haarspeldbochten en een gemiddeld stijgingspercentage van 8%. Het was zwaar, maar het uitzicht, het doel waar we voor reden en de saamhorigheid maakte echt alles goed!

Wat is je ultieme fietsdroom?

Het lijkt mij echt gaaf om wedstrijden te gaan rijden. Daarnaast wil ik graag meerdere bergen gaan beklimmen op de fiets uiteraard. De Passa Stelvia in Italië en de Trollstigen in Noorwegen hoop ik ooit af te kunnen vinken.

Wat is je favoriete fietsapp?

Strava! Naast het bijhouden van eigen sportprestaties vind ik het leuk om te zien wat vrienden en kennissen doen op het gebied van sport. Daarnaast haal ik van Strava vaak nieuwe routes.