Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fietsen en Pasta

Eindelijk zijn de mooie fietsomstandigheden weer aangebroken. Zowel het weer als de Coronamaatregelen zijn de gunstige kant op gedraaid. Onze eerste helft van het trainingsseizoen loopt echter helaas alweer ten einde. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden willen we deze jaarstart afsluiten met een spetterende slotrit. Zoals eerder al gecommuniceerd staat deze gepland op zondag 27 juni.

Door een bijdrage van onze hoofdsponsor Chris Slager Makerlaardij kunnen we deze slotrit een speciaal tintje geven. We hebben voor jullie een exclusieve Italiaanse lunch geregeld, welke rond 12.30 uur  klaarstaat bij de Noordkaap, Het meest Noordelijke puntje van het vaste land van Nederland.
Daarnaast hebben we een kledingstuk voor je, die je de komende jaren met trots kunt dragen.  

De echte kilometervreters kunnen zeker niet ontbreken op deze tocht, want tijdens de lunch vindt ook de prijsuitreiking van de afstandscompetitie 2020 plaats.

Om op tijd te zijn voor de lunch starten we de tocht van in totaal zo’n 120 kilometer om 9.30 uur vanaf het gemeentehuis te Bedum. Wil je rechtstreeks naar de locatie fietsen, dan kan dat ook. Om 11.00 uur start deze rit naar de locatie, deze komt in totaal (dus heen en terug) op zo’n 65 kilometer. Beide tochten zijn bedoeld om te genieten van het mooie landschap. Het tempo is om deze reden dan ook geschikt voor iedereen. Je kunt bij de lunch kiezen uit drie verschillende pastasalades.
Natuurlijk willen we dat er genoeg pasta is voor iedereen. Ga mee en stuur uiterlijk woensdag 23 juni as een mail naar dani.bos@home.nl en geef aan welke pasta (Kip, Vis of Vega) je het lekkerst vindt en welke afstand je wilt rijden.

Mocht je niet mee kunnen fietsen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom en kun je op eigen gelegenheid die kant op gaan en genieten van een heerlijke pasta. Voor je routeplanner kun je met deze link de juiste route vinden. Stuur wel even een mailtje met je menukeuze.