Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geslaagd 2e lustrumfeest

Op 4 september was het al weer 10 jaar geleden dat WV Bedum werd opgericht. Hoog tijd voor een feestje dus.

De weergoden waren WV Bedum goed gezind tijdens het lustrumfeest op 16 september 2023

Zo’n 40 enthousiaste leden waren op zaterdagmiddag bij elkaar om het 2e lustrum te vieren. Het organisatiecomité, bestaande uit Frans Favre, Bennie Zwartenkot, Marcel Wobbes en Herman Elema hadden een leuk programma in elkaar gezet.

Ontvangst bij Pitch&Putt op Kardinge met koffie/thee en uiteraard appelgebak. Vervolgens werd iedereen in een groep ingedeeld en een helft begon met de ‘Adventure Midgetgolf’ en de andere helft startte met ‘voetgolf’.

Heel vermakelijk met elkaar en dan ook nog met een zonnetje erbij, dan kan er niet zoveel verkeerd meer gaan. Na een uurtje werd er gewisseld. Voor sommigen geldt dat ze toch echt beter kunnen fietsen, terwijl anderen nog een best een aardig  schot in de benen hadden.

Kortom, na al deze sportiviteiten werd het tijd om richting de barbecue te gaan.

Onder het genot van een drankje nam Menco Slager het woord. Hij is de aftredende voorzitter en heeft in 2013 de vereniging, samen met Eppe Wolfis, Jan Jur Timmer opgericht.

De anekdotes gingen gepaard met een heuse striptease waarbij steeds andere fietskleding met de sponsoren zichtbaar werd. Tien jaar voorzitter van een club die gegroeid is van 3 naar circa120 leden! Daar mogen we trots op zijn!

Na het woord van Menco  nam Henk Groeneveld het woord. Henk neemt het stokje van Menco over en bedankte hem voor zijn toewijding en enthousiasme al die jaren. Met een cadeaubon, bos bloemen en een applaus van de leden is Menco uitgezwaaid.

Het personeel van de Pitch&Putt hadden inmiddels een uitgebreide barbecue klaargezet en het was dus tijd om de maag te vullen, een drankje te doen en gezellig bij te kletsen. Ondertussen was de organisatie druk de scores aan het optellen kon de prijsuitreiking plaatvinden. Het best scorende team bestond uit Arno Eleveld (1), Nick Bronsema (2), Bennie Zwartenkot (3) en Henk Groeneveld (4) die op basis van hun individuele score een leuke prijs uit mochten kiezen.

Rond 20.00 gingen de meesten aanwezigen tevreden huiswaarts en bleef er een klein gezelschap even nazitten onder het genot van een drankje.

Het was een mooi feest waarbij we allemaal met een heel goed gevoel op terug kunnen kijken!