Search
Close this search box.

instuifles schaatsen

Om het schaatsen als sport te promoten willen wij de leden van uw vereniging graag een korting geven voor het deelnemen aan de instuifles schaatsen. Met deze aanbieding kunnen twee personen meedoen aan de instuifles voor de entreeprijs van één persoon.

De instuifles schaatsen vindt elke donderdagavond plaats van 20:45 uur tot 21:45 uur. Tijdens de les worden een aantal techniek aspecten behandeld en bestaat er de mogelijkheid om de instructeur te vragen naar specifieke aanwijzingen.  Na deze les is de ijsbaan tot 22:15 uur open.  Op de website staan de aangepaste tijden voor de vakantie.

 

Inschrijven voor deze aanbieding kan via deze link en het uitprinten van de voucher. Bij het  inleveren van de voucher en het betalen van één entreekaartje kunnen twee personen naar binnen. De prijs voor het entreekaartje is € 7,25.

Deze actie geldt voor de instuif schaatsles, maar ook wil ik u en uw leden graag informeren dat er nog plaats is in de vakantiecursussen voor volwassenen en de 8 weekse schaats cursus voor volwassenen.  Voor de dagen en tijden waarop deze lessen gegeven worden verwijs ik u naar onze website.

 

We hopen u en uw leden op de instuifles te zien, vriendelijke groet,

 

 

i   www.sport050.nl