Zoek
Sluit dit zoekvak.

Openingstocht op 1 april

Het is weer langer licht. Hoog nodig tijd om te starten met fietsen. Op zaterdag 1 april (en dat is geen 1 aprilgrap 😉 ) hebben we de officiële opening van het seizoen. We starten komende zaterdag om 9.00 uur vanaf Sportschool Mind&Motion met een rustige toertocht in de bekende “gezellige waaier”. De tocht duurt ruim 2 uur. Na de tocht krijgen we op de sportschool een kopje koffie en een aantal gezonde tips van Marit (sport/voedingscoach). Hier kunnen we het gehele seizoen ons voordeel mee doen!
De trainingen starten weer op dinsdag 4 april om 18.30 uur. We hebben dezelfde tijdindeling als vorig jaar, namelijk op dinsdag en donderdag van 18.30 uur tot “het donker is” en vanaf mei (na berichtgeving) verschuift de starttijd naar 19.00 uur. Op woensdag verzorgt Jolanda een training gericht op dames.Deze start ook eerst om 18.30 uur en verschuift later naar 19.00 uur.
Op zondag rijden we een duurrit van 9.00 uur tot ongeveer 12.00 uur. Deze training kan in zeer wisselende samenstellingen zijn, doordat mensen ook toertochten rijden. Communicatie over de zondagsritten gaat via de groepsapp. Wil je zowel met de dames als met de heren meerijden dan is het verstandig om je in beide apps aan te melden. Bij alle trainingen zijn zowel mannen als vrouwen van harte welkom!
 
Alle trainingen starten vanaf het gemeentehuis. Bij gelegenheid wijken we uit naar sportschool Mind&Motion, maar dit is niet voor alle trainingsroutes een handige startlocatie. Wanneer we daar starten communiceren we dat via de app.
Laten we er met zijn allen weer een mooi seizoen van maken! Voor degene die nog een extra trainingsprikkel zoekt: er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor het trainingskamp in Sauerland! (bekijk de video van onze eerste Sauerland trip in 2015)