Over WV Bedum

WV Bedum is een jonge vereniging en 2014 is ons eerste fietsseizoen. Inmiddels hebben we meer dan 40 leden.

We zijn ambitieus op verschillende vlakken. Naast gezellig met elkaar fietsen willen we meer zijn dan een standaard toervereniging. Wij mikken op een positie tussen een toervereniging en een wedstrijdvereniging. Veel wielrennen hoeven niet zo nodig aan wedstrijden deel te nemen, maar willen wel hun conditie verbeteren (of als eerste sprinten naar een plaatsnaambordje). Voor die wielrenners bieden we een gericht trainingsprogramma.

Natuurlijk zijn er ook fietsers die de lat wat minder hoog leggen. Ook die fietsers komen ruimschoots aan hun trekken bij WV Bedum. Bij trainingen kan ieder op zijn/haar eigen (ambitie)niveau trainen. Bij langere toertochten kan er worden gefietst in verschillende groepen, zodat iedereen met plezier op zijn/haar eigen niveau kan fietsen.

De trainingen zijn begin april begonnen. Algemene informatie over de trainingen vind je onder het kopje trainingen. Kijk op het forum voor actuele details over de trainingen en op trainingslocaties voor details over de plaats waar de trainingen plaatsvinden.

Links over trainingsintensiteit (D1, D2, D3) staan op trainingsopbouw

Soms fietsen mensen van verschillend niveau met elkaar in één groep. Gaat het je te hard, dan roep je dat en wordt er rekening met je gehouden. Als je toch een keer moet lossen zorg dat anderen dat weten, dan wordt er op je gewacht. Samen uit, samen thuis.