Zoek
Sluit dit zoekvak.

Seizoenafsluiting op 28 juni 2015

Zondag 28 juni sluiten we het eerste deel van het fietsseizoen 2015 af. Het was een succesvolle periode met veel mooie activiteiten. Leontien van Moorsel gaf een mooie trainingsclinic waaraan veel dames deelnamen, een enthousiaste damesgroep is van start gegaan onder leiding van Jolanda Langeland, Een groep mannen trainde op de flanken van de Sauerlandse “bergen”, de trainingen worden druk bezocht en het ledental groeit gestaag. Genoeg reden voor een mooie afsluiting van het voorjaarsseizoen.

Henk Stapert en Frans Favre hebben een mooi programma opgesteld waarbij zowel een beetje competitie (met een knipoog) is ingebouwd en ook de inwendige mens niet wordt vergeten.
Veel leden hebben zich al aangemeld. Heb je dat nog niet gedaan en wil je toch nog mee? Wees dan snel en stuur direct een mail naar Henk (henkstapert@home.nl) of Frans (fcfavre@gmail.com). Misschien kun je dan nog mee.

De trainingen (met een trainingsprogramma) liggen de vakantieperiode stil. Er wordt natuurlijk wel gewoon gefietst. Op elke dinsdag- en donderdagavond (en voor de dames op woensdagavond) om 19.00u en zondagmorgen om 09.00u kun je gewoon fietsen met je clubgenoten.

Allen een fijne vakantie gewenst en veel veilige fietskilometers.

Het bestuur.