Zoek
Sluit dit zoekvak.

Spinnen bij Mind & Motion

kim1407gesnedenkopie

Afgelopen week is er overleg geweest tussen Mind & Motion en onze wielervereniging. Mind & Motion is dit jaar gestart met een sportschool in Bedum. Ze hebben ons benaderd met een voorstel om ons te laten trainen in hun sportschool tegen speciale condities.

Het aanbod is als volgt:

Onbeperkt groepslessen €26,50. Alleen Fitness €28,50. Totaalpakket €32,50 (groepslessen en fitness). Partnerdeal €50,-. (voor uitleg van de partnerdeal kun je de website van Mind & Motion raadplegen. Leden van WVBedum mogen na de eerste keer inschrijven kosteloos weer starten. Betaling kan dus stop gezet worden van 1 april tot 31 september, wat aansluit op ons trainingsseizoen.

Daarnaast willen ze een extra les voor ons (alleen voor WV Bedum leden dus) verzorgen onder leiding van een instructeur. Over de geboden uren hebben we nog geen overeenstemming. Trainen/ spinnen o.l.v. een eigen instructeur is mogelijk op vrijdagavond en/ of op zondagochtend in de periode van 1 oktober tot 1 april. Ook dit aanbod hebben we in beraad, aangezien we hiervoor een trainer nodig hebben die de continuïteit van deze training kan waarborgen.

Wil je spinnen/trainen in de wintermaanden kijk dan op de site van Mind & Motion voor de  beschikbare tijden. Als je nu al traint bij Mind & Motion, laat je inschrijving dan omzetten naar een  “WV Bedum inschrijving”.

Als je belangstelling hebt voor de WV Bedum groepsles, meld dat dan bij de leiding van Mind & Motion. Zij kunnen je ook informeren over mogelijke tijden waarop dit kan worden georganiseerd.

Als je belangstelling hebt voor een clinic die we zelf organiseren, meld dat bij Frans (fcfavre@gmail.com). Bij voldoende belangstelling gaan we weer in overleg met leiding van Mind & Motion om de mogelijkheden te bespreken.