Trainen & Toeren

TRAINEN en TOEREN

WV Bedum is een  wielervereniging met ambitie. Gezelligheid staat voorop, maar er is veel aandacht voor persoonlijke sportieve verbetering. Om hier invulling aan te geven bieden we verschillende trainingen aan voor ambitieuze fietsers en voor toerfietsers.

Bij WV Bedum kan er worden getoerd, door het mooie Groningerland en/of onder leiding van een trainer gericht worden gewerkt aan je conditie. Waar je ook voor kiest, het motto is altijd, Veiligheid voorop en samen uit samen thuis.

Er kan bij WV Bedum op 4 dagen/week worden gefietst in clubverband. Op dinsdag t/m donderdagavond en op zondagmorgen. De trainingen/tochten op woensdagavond zijn vooral de gericht op de damesgroep. Voor alle trainingen geldt echter dat zowel dames als heren welkom zijn. Naast de clubtrainingen/tochten kan er natuurlijk in verenigingsverband worden meegedaan aan toertochten.

Toerritten

Als je er voor kiest om te toeren wordt door de wegkapitein in overleg met de groep bepaald hoe ver er wordt gefietst. De wegkapitein geeft de route aan en zorgt er voor dat de snelheid voor iedereen acceptabel is.

Meer informatie over de trainingen vind je hier