Zoek
Sluit dit zoekvak.

We gaan weer beginnen

Sportvrienden,

Het bestuur wenst iedereen veel veilig fietsplezier het komende jaar.

Een nieuw jaar met nieuwe sportieve uitdagingen.
Voor de een ligt de top dit jaar misschien op de Alpe d’Huez of de  140608_Mont-Ventoux-03 terwijl de ander dichterbij huis blijft en de Noorderrondritten of de elfstedentocht als sportieve hoogtepunt heeft aangekruist.  Onze trainers zullen weer zorgen dat iedereen dit jaar kan werken aan zijn/haar conditie zodat de sportieve doelen kunnen worden gerealiseerd.  Met het clubprogramma met gezamenlijke toertochten en wellicht weer een weekend Sauerland  combineren we gezelligheid en sportiviteit.
Met het realiseren van je goede voornemens kun je niet snel genoeg beginnen. Daarom staat voor as. zondag 3 januari om 10.00 u  de eerste clubtocht al weer op het programma. We beginnen met rustige duurritten van ongeveer 2 uur.

Hoewel de temperaturen de afgelopen periode nog geen echte winterse waarden hebben bereikt zullen we door weersomstandigheden misschien niet altijd kunnen fietsen. De clubtochten gaan in elk geval niet door als er niet veilig gefietst kan worden (bijv. bij ijzel of sneeuw). Wind en kou zijn niet direct redenen om thuis te blijven.  We zullen zoveel mogelijk via Whatsapp en Twitter melden als een clubtocht niet doorgaat. Degenen die niet in de groepsapp zitten of geen twitteraccount hebben, kunnen op de website de twittermeldingen volgen. (zie het rechterblok).

Vandaag de sociale bezoekjes nog even afleggen en de laatste  250px-Oliebollen  wegwerken en dan op naar een mooi fietsseizoen.

Namens het bestuur,

Menco