WV BEDUM GOES LIMBURG!

We gaan het een vervolg geven! Want in juni gaan we met de Wielervereniging richting Limbug en deelnemen aan Limburgs Mooiste!

Limburg is hét wielermekka van Nederland en aangezien er in Grunn’n geen berg te bekennen is zoeken we die het nieuwe fietsseizoen graag een keer op. Middels deze nieuwsbrief willen wij jullie alvast informeren over juni 2019! Een weekend vol fietsen, gezelligheid en fun en jij kan er bij zijn!

Direct Aanmelden
De datum is bekend!

Van 14 t/m 16 juni 2019 zal de Wielervereniging Bedum vertoeven in het mooie Limburg! Dus noteer het alvast in jouw agenda of meld je direct aan via de button hierboven!
Waar zitten we?

We zitten uiteraard op één van de mooiste plekjes in Limburg, namelijk Mechelen. Daar hebben we een prachtige groepsaccomodatie gevonden, de Elset. Deze monumentale 17e eeuwse boerderij staat in het gehucht Elzet.

Info: www.elset.nl

Voor wie is het?

Het is voor iedereen! Dames en heren, als je lid bent van de Wielervereniging kan jij in elk geval mee!

Wat gaan we doen?

We gaan er een gezellig weekend van maken, waarbij er overdag verschillende tochten worden aangeboden, naast een aantal clinics (klimmen en dalen). Fietsen staat voorop, maar voel je ook vrij om bv. te gaan wandelen of shoppen in Maastricht :).

We hebben weer geluk! Tijdens het weekend kun je meedoen aan het wielerevenement Limburgs Mooiste. Frans heeft inmiddels een team aangemeld. Je kan verschillende afstanden rijden. Van 70 tot 225 km. Op deze pagina is meer info te vinden daarover. Wij adviseren max .150 te doen, aangezien we ook nog een stukje van het parcours af zitten (30 km) we de rest van het weekend ook nog wat aan je willen hebben 🙂 Het blijft een advies. Het is jouw fietsweekend, dus ook jouw keuze!

LET OP: de kosten zitten voor Limburg Mooiste zijn opgenomen in het totaal bedrag.

Wat zijn de kosten?

De koten voor het gehele weekend bedragen € 150. Hier zit vervoer, Limburgs Mooiste, eten, drinken en overnachtingen bij in.

Het exacte programma en vervoer ed. zullen we in een later stadium meer over vertellen. We communiceren via een app. Dus bij aanmelding kom je in de “Limburg app” terecht, hier houden we je op de hoogte en kun je vragen stellen.

Heb je vragen over het weekend? Neem gerust contact op met Frans Favre, Nick Bronsema of JolandaLangeland.